Fablab Iztech Sizlerle Tanışmaya Geliyor

Değerli İYTE’liler,

Fablab Iztech sizlerle tanışmaya geliyor.
Mart 2021’den beri enstitümüzde faaliyet gösteren ve küresel FabLab Network üyesi fabrikasyon laboratuvarımız Fablab Iztech, sizlerle tanışmak ve sizi birlikte yaratım ekosistemine davet etmek için fakültenize geliyor.
Fablab Iztech’in imkanlarının, faaliyetlerinin, üretimlerinin, stratejilerinin ve hedeflerinin anlatılacağı toplantılarda, merak ettikleriniz, fikirleriniz ve önerileriniz doğrultusunda paylaşımda bulunmayı amaçlıyoruz. Bilimsel araştırma, eğitim, Ar-Ge, inovasyon, tasarım, mühendislik, zanaat ve sanat eksenlerinde profesyonel ya da amatör amaçlı üretim yapan ya da yapmak isteyen tüm öğrencilerimizi, akademik ve idari personellerimizi buluşmamıza bekliyoruz.

İlk buluşma:
Mimarlık Fakültesi
A Blok Seminer Salonu
19.12.2023 Salı
12:00

Fen Fakültesi ve Mühendislik Fakültesinde gerçekleştireceğimiz toplantıların gün ve saat bilgisi paylaşılacaktır.